PREDSTAVLJANJE ZBORNIKA
petak, 04.05.2012.

U petak 04.05. u gradskoj vijećnici u Pakracu predstavljen je zbornik znanstvenih radova Srpska pobuna u zapadnoj Slavoniji 1990.-95.: nositelji, institucije, posljedice, a predstavila su ga oba njegova urednika dr.sc. Ivica Miškulin  i Mladen Barać, prof.

Zbornik znanstveno obrađuje teme neposredno vezane uz početak, ali i završetak Domovinskog rata odnosno bavi se nositeljima, institucijama i posljedicama srpske pobune u zapadnoj Slavoniji. S obzirom na izuzetno visoke ocjene recenzija svih radova te njihovoj utemeljenosti na dokumentima i povijesnim činjenicama radi se o vrlo vrijednom izdanju za koje se urednici nadaju kako će pronaći put ne samo do stručne već i šire javnosti.

Knjigu su zajednički objavili Hrvatski institut za povijest Podružnica za povijest Slavonije, Srijema i Baranje te Hrvatski memorijalno-dokumentacijski centar Domovinskog rata.

Svi zainteresirani zbornik mogu nabaviti preko Podružnice za povijest Slavonije, Srijema i Baranje u Slavonskom Brodu, a kontaktirati ih možete telefonom ili preko internetske stranice

www.hipov.info

 

 

Download: Prilog 1
Postavljeno: 10.05.2012.
Kontaktirajte nas

Vaše ime i prezime:

Vaši kontakt podatci:

Vaša poruka:

Mapa weba